OPDATERET: Coronavirus og dens betydning for Herlev Sogn

Udgivet af Stella Larsen, tir d. 24. mar 2020, kl. 12:30
Nyheder

Danmark er blevet lukket delvist ned og det har desværre betydning på mange områder inkl. folkekirken.

Opdatering d. 24. marts 2020: Efter udmeldelse fra Statsministeren om at tiltagene skal fortsætte i yderligere 2 uger, så gælder nedenstående altså til og med 13. april. Vi håber og beder til at vi snart kan se en ende på det.

Opdatering d. 19.marts 2020: Efter udmeldelsen fra Statsministeren og regeringen i Danmark kan der i øjeblikket kun være 10 tilstede ved dåb og vielser. Hvad angår bisættelser og begravelser er max deltagerantal 15. Vi opdaterer løbende når vi får nye oplysninger.

Kirken er lukket for offentligheden i den kommende periode og på kirkekontoret er der IKKE mulighed for personlig betjening i samme periode, men telefon og mail vil blive besvaret af kordegnen.

Vi håber på jeres forståelse og vi vil selvfølgelig løbende holde jer orienteret her på siden.

Herlev Sogn